>  

Termeni, conditii, GDPR

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare.

Despre produse si servicii

Continutul site-ului SwitchShop.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor.
De aceea, SwitchShop.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SwitchShop.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Comanda minima este de 30 lei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

Modalitati de livrare

Magazinul virtual SwitchShop.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de Livrare.

Livrare prin curier rapid - Fan Curier

Prin modalitatea curier rapid produsele sunt livrate in 24 de ore in Bucuresti si intre 24 si 48 de ore in provincie din momentul in care ati confirmat comanda operatorului SwitchShop.ro. Acest interval este valabil in zilele lucratoare (luni-vineri). Comenzile primite in weekend vor fi onorate in prima zi a saptamanii urmatoare.
Pentru Bucuresti exista situatii in care livrrarea se face de catre personalul SwitchShop.ro iar taxa de transport perceputa este de 19 lei.

SwitchShop.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SwitchShop.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SwitchShop.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SwitchShop.ro de la acest client.

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SwitchShop.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata la livrare. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs.
Transfer bancar. Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Dovada platii trebuie trimisa pe mail la adresa office@switchshop.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Garantie

Perioada de garantie este valabila doar in cazul in care aveti dovada achizitionari.

Daca in perioada de garantie se dovedeste ca produsul prezinta un viciu de fabricatie, partile compomente ale produsului supuse acestor vicii vor fi inlocuite sau in ultima instanta se va inlocui produsul in totalitate ori se va restitui suma achitata la data cumpararii lui.

Garantia se asigura de catre distribuitorul autorizat/vanzator in cazul in cate sunt asigurate urmatoarele conditii:

Acest certificat isi pierde valabilitatea in urmatoarele cazuri:

Placi snowboard si ski-uri

Ce se asigura

Ce nu acopera

Dreptul de returnare a produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii Openbox Consulting SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Openbox Consulting SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Openbox Consulting SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Exceptii

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a informa Openbox Consulting SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs.

Politica de confidentialitate

SwitchShop.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
SwitchShop.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SwitchShop.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Regulamentul general privind protectia datelor personale

Incepand cu data de 25 mai 2018, SC Openbox Consulting SRL va adopta regulamentul UE 2016/679, adica Regulamentul general privind protectia datelor personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 despre protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor, modificata si completata de catre ultimele reglementari la nivel UE, SC Openbox Consulting SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate a datelelor personale.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Daca sunteti client al teniSShop.ro, SC Openbox Consulting SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, datele firmei, date referitoare la modul in care utilizati teniSShop.ro, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul teniSShop.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin teniSShop.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea teniSShop.ro.

2.2. Daca sunteti vizitator al teniSShop.ro, SC Openbox Consulting SRL va procesa datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii teniSShop.ro, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul completarii formularului pentru contact.

2.3. Daca aplicati pentru un loc de munca in cadrul SC Openbox Consulting SRL in calitate de candidat, prin accesarea paginii Cariere disponibila pe teniSShop.ro, SC Openbox Consulting SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experienta precum si orice alte date incluse in documentele pe care alegeti sa ni le trimiteti prin e-mail.

3. Utilizarea datelor personale

3.1. Administrarea relatiei cu clientii si vizitatorii

a. Datele personale pentru contul de client sau vizitator:

In momentul crearii unui cont cu ajutorul optiunii “Cont nou“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a companiei SC Openbox Consulting SRL. aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de utilizator. In cazul in care plasati ca vizitator o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul procesarii cu succes a comenzii.

b. Datele personale pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

c. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de SC Openbox Consulting SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Prin actiunile de e-mail marketing va putem tine la curent cu produsele si promotiile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand la serviciul newsletter prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter.

3.2. Activitati de recrutare:

Pentru a aplica la unul dintre posturile disponibile in cadrul SC Openbox Consulting SRL, puteti utiliza sectiunea noastra online creata in acest sens si accesibila la adresa teniSShop.ro

Datele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra. Aceste date sunt salvate in baza noastra de date, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

4. Parti terte ce proceseaza date cu caracter personal:

4.1. Transmiterea datelor personale in scopul procesarii si livrarii comenzilor

Datele cu caracter personal stocate de SC Openbox Consulting SRL sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. De exemplu, aceste date vor fi transmise catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar SC Openbox Consulting SRL transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra. SC Openbox Consulting SRL nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul dumneavoastra bancar.

4.2. Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciului newsletter

In scopul derularii campaniilor de e-mail marketing, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp.com ce apartine the Rocket Science Group. Politica acestuia in domeniul protejarii datelor poate fi accesata la link-ul urmator: https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Puteti renunta in orice moment la serviciul newsletter/e-mail marketing apasand butonul “Dezabonare” din e-mail-ul primit.

4.3. Transmiterea datelor personale catre Institutii publice, Instante de judecata, precum si autoritati competente care sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania SC Openbox Consulting SRL poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

4.5. Serviciul Google Analytics si Google AdWords

Site-ul teniSShop.ro utilizeaza serviciile de analiza web Google AdWords si Google Analytics ale societatii Google Inc. in scop statistic. Google Analytics utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

4.6. Serviciul Facebook Ads

Site-ul teniSShop.ro utilizeaza serviciile de analiza web oferite de catre Facebook Ads ale societatii Facebook Inc. in scop statistic. Google Ads utilizeaza cookies, iar informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Facebook din SUA.

 

Pentru mai multe informatii despre GDPR va recomandam sa consultati: Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

 

 

SwitchShop.ro se afla in proprietatea
SC OPENBOX CONSULTING SRL
CUI: RO16043571
Reg. Com.: J23/1109/2012
Str. Viitorului, Nr 146, Sector 2, Bucuresti
Cont bancar: RO31OTV112000123048RO01, OTP BANK